Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

20 листопада 2018 року відповідальний секретар приймальної комісії Погоріла О.І. відвідала  Бабинецьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та Микулицьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів з метою профорієнтації учнів 9-х класів.

Оксана Іванівна провела бесіду інформаційного характеру щодо спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців, ознайомила школярів з умовами вступу до коледжу, розповіла про цікаве студентське життя, роботу гуртків, проходження практик, участь у конференціях тощо. Учні отримали буклети  з інформацією про спеціальності.

Погоріла О.І. запросила школярів на традиційний День відкритих дверей, що відбудеться 24листопада о 10.00. Саме на заходах в рамках Дня відкритих дверей абітурієнти зможуть отримати детальну та вичерпну інформацію про спеціальності, за якими коледж готує фахівців, познайомитися з колективом, зустрітися з адміністрацією коледжу, оглянути навчально-матеріальну базу.

Учні шкіл ставили запитання, цікавились умовами навчання в коледжі, студентським життям і радо сприйняли запрошення на День відкритих дверей, адже вибір професії – один з головних життєвих виборів.

 

Алла Заболотна, методист коледжу