Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

17 жовтня 2018 року ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж»  продовжив роботу щодо інформування учнів старших класів Київської області про навчальну, науково-пошукову та виховну діяльність. Це стало можливим завдяки запрошенню на «Ярмарок професій», який з ініціативи Бородянського районного центру зайнятості відбувся у м. Бородянка на базі  ДПТНЗ «Бородянський професійний аграрний ліцей».

Відкрив профорієнтаційний захід «Ярмарок професій» директор Бородянського районного центру зайнятості Колосовський С.А., який привітав усіх присутніх та побажав учням обрати собі професію до душі, адже вибір професії – один із найвідповідальніших моментів у житті кожної людини.

Коледж представляла відповідальний секретар приймальної комісії Погоріла О.І. Організатори заходу надали їй можливість  за допомогою мультимедійних засобів провести презентацію навчального закладу, висвітлити його багаторічну історію та досягнення сьогодення.

Оксана Іванівна також надала індивідуальні консультації учням 9-11 класів, учителям та батькам школярів, розповіла про особливості та перспективи навчання в коледжі, надала вичерпну інформацію про спеціальності, умови вступу, організацію дозвілля студентів у позанавчальний час. Корисними для відвідувачів були і роздані інформаційно-рекламні буклети. Учнів було запрошено на зустріч з адміністрацією, викладачами та студентством коледжу у рамках Дня відкритих дверей, який відбудеться 20 жовтня 2018 року о 10 год.

 Адміністрація коледжу висловлює щиру подяку Бородянському районному центру зайнятості за  сприяння у проведенні на високому рівні профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл Бородянського району. Сподіваємось, що отримана інформація стане для молоді хорошим підґрунтям для вибору професії та закладу вищої освіти.

                                                    

   Наталія Ільченко,

                                               заступник директора з навчальної роботи

 

Оголошення
16 лютого 2024, 16:49
За­про­шуємо на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ в Ірпінсь­кий фахо­вий ко­ледж НУБіП України 03 лю­то­го 2024 ро­ку
24 січня 2024, 09:25
Всі оголошення