Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

Стратегія розвитку коледжу завжди передбачала тісну співпрацю із кафедрами нашого університету. Саме у її рамках 14 лютого 2019 року у коледжі відбулася спільна лекція доктора економічних наук, доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП України Буряка Р.І. разом з професором Збарським В. К., доцентом кафедри Четверик О. В., доцентом кафедри Ніколаєвською В. В. для студентів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і викладачів циклової комісії маркетингу і торгівлі.

По завершенню лекції у ході бесіди було обговорено можливі шляхи підвищення результативності наукової та навчально-педагогічної співпраці задля підвищення якості підготовки майбутніх спеціалістів, посилення профорієнтаційної роботи, вирішення проблем вступу випускників коледжу до НУБіП України у 2019 р.

Творчий педагогічний потенціал викладачів кафедри та коледжу дозволяє співпрацювати у підвищенні якості навчально-методичного забезпечення суміжних дисциплін, участі в кафедральних методико-методологічних семінарах з обговорення актуальних наукових проблем та удосконалення викладання навчальних дисциплін, стимулюванні публікаційної активності викладачів і студентів, пошуках шляхів долучення викладачів циклової комісії до вирішення актуальних наукових проблем науковців кафедри шляхом участі в науково-дослідних темах тощо.

Проведена зустріч приємно вразила своєю відкритістю, глибоким розумінням виконання спільної справи у підготовці висококваліфікованих  фахівців, неабиякою зацікавленістю студентської молоді у здобутті вищої освіти, в тому числі у стінах нашого університету.

Випускникам було надано детальну інформацію про університет, розповсюджено рекламну продукцію з метою популяризації та залучення на навчання. До бібліотеки коледжу передано підручник «Маркетинг», авторами якого є викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

 

Світлана Березинець,

голова циклової комісії маркетингу і торгівлі,