Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

Другий тиждень від початку нового навчального року у коледжі завжди сповнений приємною метушнею, очікуванням дива та яскравих вражень. Адже саме у цей час за давньою традицією в навчальному закладі відбувається спортивне свято «День першокурсника», яке дає можливість студентам нового набору вперше продемонструвати свої уміння, творчі здібності, силу та витривалість і волю до перемог.

За програмою конкурсів свята студенти груп заздалегідь підготували на розсуд журі квіткові композиції та плакати на тему «Любове моя, Україно». Далі свято продовжилося конкурсом стройових пісень і девізів під гаслом «Україна – понад усе!!!» та колективною руханкою - флешмобом, під час яких першокурсники отримали позитивні емоції і настрій для наступних перегонів. Їх гаряче підтримували присутні на святі глядачі.

У ході заходу викладачі фізичного виховання Снісар І.П. та Іванова С.Д. провели з командами груп  спортивно-ігрову естафету, підтягування на перекладині, віджимання в положенні «лежачи» від лавки, конкурси капітанів та класних керівників груп «Кегельбан», перетягування линви.

У перервах між конкурсами першокурсників вітали учасники колективів художньої самодіяльності: хореографічний колектив «Імперія танцю», вокалісти Анжеліка Скороход (гр.303-Ф) та Шостенко Анна (гр.203-Ф).

Свято закінчилося, залишивши по собі яскраві враження і емоції, які так необхідні в період адаптації наших першокурсників до умов навчання у закладі вищої освіти. Але попереду ще багато захопливих суспільних заходів і у них є всі можливості успішно навчатися, вести активне спортивне і громадське життя та внести свою яскраву сторінку в літопис нашого коледжу.

Ласкаво просимо до нашої родини, дорогі першокурсники!

                                                                              

Валентина Вдович,

заступник директора з виховної роботи