Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

Метою засідання гуртка  було збагатити  уявлення студентів  про рідний край,   державні символи України,  поглибити знання про історичне минуле, сприяти формуванню національної самосвідомості,  ознайомити студентів з основними історичними подіями становлення державності України.

У своїх доповідях та презентаціях студенти розповіли про історію України та її сьогодення, а також цікаві факти про визначні місця нашої країни та всесвітньо відомих українців.

Особливо цікавими виявились доповіді студентів Білоцького Михайла (203-Ф),  Калніболоцької Олени (203-Ф), Корнієнка Андрія (203-Ф) на тему: «Known  past and present Ukraine».  Погорілого Ярослава (203-Ф), Клименко Ольги (203-Ф) на тему: «The national symbols of Ukraine». Студенти групи 201-О Андрійчук Наталія, Бабенко Надія, Доманчук Василина, Тимошенко Анастасія, Холодкова Юлія та Регулян Анастасія  підготували змістовні доповіді та показали презентації на теми: «Sights of Ukraine», «Outstanding people of Ukraine».    

 Цей захід  сприяв  вихованню у  студентів  любові до України, шанобливого ставлення до традицій українського народу, його історії.

Викладач англійської мови Суворова Н.М.