Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

День Святого Валентина – свято закоханих, свято краси, молодості, чарівності, романтики. Воно присвячується коханню і вже сімнадцять сторіч поспіль закохані всього світу відзначають найромантичніше свято року.

День закоханих - кохай, радій, даруй квіти, подарунки, посмішки! В цьому складному житті всім без перебільшень не вистачає романтики, кохання, освідчень.

Валентин є ангелом охоронцем, допомагає всім закоханим, оберігає від лиха тих, хто вірно дружить та любить. День Святого Валентина - це свято люблячих сердець.

З метою дізнатись більше про таке прекрасне почуття, як кохання, в гуртожитку коледжу 14 лютого вихователем Кириленко Тетяною Яківною та студентською радою гуртожитку було організовано святкову програму для мешканців гуртожитку. В розважальній програмі звучали музичні твори та вірші. Свято пройшло в цікавій і затишній атмосфері і не залишило нікого байдужим.

День Святого Валентина – це свято здійснення найзаповітніших мрій. Тому закоханим бажаємо іти назустріч коханню і стріла Амура з солодкою отрутою раптово наздожене вас і ваше серце ніколи не буде самотнім.

Любов – не кара, але й не гра.
Вона не квітка, що зів’яне швидко.
Любов – це дар. І Бог сам вибира,
Хто заслужив оце пізнати диво.

Кохайте і будьте коханими!!!

 

Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи