Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

В умовах війни вручення дипломів було особливо хвилюючою подією і  за традицією відкрилося гімном України та вшануванням пам‘яті загиблих у боротьбі з російським агресором, серед яких є і представники Національного університету біоресурсів і природокористування України.

З теплими словами привітання та побажанням успіхів у майбутньому до випускників звернувся декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва, який зазначив, що напередодні знаменної події деканат економічного факультету прийняв сміливе рішення: вручити дипломи цьогорічним випускникам наживо, адже майже всі  роки їх навчання відбувалося в непростих економічних умовах, з багатьма викликами, пов’язаними, в першу чергу, з пандемією COVID-19 й початком збройної агресії росії проти України. Декан висловив надію, що роки, проведені у стінах нашого НУБіП України, стали одними з найкращих у їх житті. Він побажав молоді щастя, успіхів і самореалізації, бо успіх кожного окремого випускника – це успіх всього університету, після чого виконав почесну місію вручення дипломів.

Особливістю цьогорічного випуску бакалаврів, як зазначив  Анатолій Дмитрович, є те, що серед 166 студентів заочної форми здобуття освіти – успішно завершили навчання і вперше отримали дипломи 63 бакалаври, які навчалися на базі міжкафедральної навчальної лабораторії Ірпінського фахового коледжу за спеціальностями: «Економіка» - 16 осіб, «Облік і оподаткування» - 24 особи, «Фінанси, банківська справа та страхування» - 23 особи. Усім їм було запропоновано продовжити навчання та здобути повну вищу освіту в університеті за освітнім ступенем магістра.

Найкращим випускникам дипломи з відзнакою вручив проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України Кваша Сергій Миколайович, який передав вітання випускникам й усім присутнім від ректорату, побажав кожному з випускників якнайкраще реалізувати себе в подальшому житті і не зупинятися на досягнутому, а розвиватися і рухатися тільки вперед.

Приємно відзначити, що і серед наших випускників – 2 отримали дипломи  з відзнакою: Любов Пінчук зі спеціальності «Економіка» та Анастасія Регулян зі спеціальності «Облік і оподаткування».

Упродовж вручення дипломів звучали вітальні слова від представників деканату, кураторів груп денної форми здобуття освіти, випускників – лідерів студентського життя університету.

Серед випускників панував гарний піднесений настрій. Ця зустріч стала надзвичайно важливим промінчиком радості для них. В атмосфері теплих емоцій та радісних передчуттів випускники міжкафедральної навчальної лабораторії коледжу перегорнули нову сторінку, яка назавжди залишиться в історії рідної alma mater! А свідченням цього стануть світлини, які залишила по собі ця урочиста мить.

Дякуємо ректорату, деканату,  випусковим кафедрами за підтримку та допомогу. Віримо, що роки навчання та свято вручення дипломів  залишать найприємніші спогади у серцях випускників і приєднуємося до щирих вітань! Бажаємо випускникам –  бакалаврам успішного вступу до магістратури університету.

 

                                   Всім мирного неба, здоров’я та Перемоги!      

 

Валентина Вдович,

завідувачка міжкафедральної

навчальної лабораторії