Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

04 вересня в актовій залі коледжу відбулася зустріч адміністрації коледжу зі студентами та класними керівниками академічних груп І курсу.

Такий щорічний захід у форматі діалогу є традиційним, оскільки адміністрація, класні керівники розуміють труднощі адаптаційного періоду для вчорашніх школярів - нинішніх студентів закладу вищої освіти.

Директор коледжу Наталія Ільченко ознайомила першокурсників з Правилами внутрішнього розпорядку коледжу, основними вимогами щодо організації освітнього та виховного процесу, особливостями навчання на І курсі. Також наголосила на ролі наставників академічних груп у процесі навчання.

Вікторія Сова, заступник директора з навчальної роботи, закцентувала увагу першокурсників на питаннях організації і проведення освітнього процесу, стипендіального забезпечення та значення відвідування занять студентами. Помічником студента є сайт коледжу, на якому висвітлюються як нормативні документи, так і актуальні новини з життя колективу закладу.

Заступник директора з виховної роботи Андрій Сиротенко, з метою попередження серед студентства булінгу, зупинився на важливості розуміння даної проблеми студентами, а також довів інформацію про заборону тютюнопаління на території навчального закладу, роботу органів студентського самоврядування, правила проживання у студентському гуртожитку.

Питання дозвілля, спортивного життя, гурткової роботи і художньої самодільності піднімали у своїх виступах керівник фізичного виховання Ірина Снісар та художній керівник Наталія Шмарко.

Завідувач бібліотеки Наталія Горніч ознайомила студентів з графіком роботи бібліотеки й отримання навчальної літератури.

Результатом зустрічі є не тільки розгляд питань освітнього та виховного процесу, а й усвідомлення студентами-першокурсниками того, наскільки важлива думка кожного з них  у коледжі. Лише спільними зусиллями – студентства, адміністрації та викладачів коледжу – можна урізноманітнити студентське життя, зробити його насиченим, успішним навчання, а дозвілля – змістовним і цікавим.

 

 Вікторія Сова,

заступник директора з навчальної роботи