Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

21 листопада у рамках заходів декади циклової комісії фундаментальних дисциплін та комп`ютерних технологій викладач Дулова О. І. провела круглий стіл «Сучасні винаходи людства». У заході взяли участь студенти спеціальності 123 «Комп`ютерна інженерія», а саме: Охват Марина, Рябоконь Наталія (група 206-К), Школик Валерій (група 306-К), Головатенко Андрій (група 307-К), Забродська Ірина, Черкасов Андрій, Скачков Костянтин, Градищук Марія, Градищук Соломія (група 407-К).

З привітальним словом до студентів звернулися Даль Наталя Валентинівна – голова циклової комісії та Ясінський Олександр Володимирович – викладач фахових дисциплін.

Під час круглого столу студенти продемонстрували свої роботи про сучасні та найдивовижніші винаходи людства, де висвітлили історію винаходів, їх інтерпретації  у наші дні. Під час виступів доповідачі разом з аудиторією обговорювали необхідність та важливість того чи іншого винаходу для кожного з них.

Професійно-орієнтований зміст виступів та запитань здобувачів освіти і викладачів фахових дисциплін викликав неабиякий інтерес присутніх на заході студентів II-IV курсів.

Усі учасники круглого столу отримали сертифікати.

 

 

 

Наталя Даль,

Голова циклової комісії

фундаментальних дисциплін та

 комп`ютерних технологій