Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

Навчальний рік добігає до кінця, але вже й новий не за горами. А роботи по благоустрою навчальних корпусів, гуртожитку та території вистачає.

З метою приведення у відповідність до вимог пожежної безпеки проведено демонтаж пластикових панелей в гуртожитку на першому поверсі та на сходових клітинах з першого до п’ятого поверху в навчальному корпусі №2 та наразі проводяться оздоблювальні малярні роботи. Також в гуртожитку встановлюються вікна в торцях глухих коридорів, щоб  забезпечити природнє освітлення.

Часті дощі на початку червня виявили проблему захаращених поверхневих водостоків на корпусах, у зв’язку з чим проведено їх очищення з використанням автовишки.

Вистачає роботи і по озелененню території, проводиться прополка квітів, косіння газону.

Адміністрація коледжу щиро вдячна за сумлінну роботу працівникам господарської частини коледжу – Віктору Сковородку, Володимиру Місіюку, Галині Карандюк, Тетяні Ціник, Любові Тріфоновій, Миколі Земцову, Володимиру Токтарову, Лідії Марчук, працівникам гуртожитку – Надії Сторожук, Валентині Чайці, Тетяні Андрущак, Тамарі Самолюк, Тетяні Музиченко, а також  викладачам фізичного виховання – Віталію Гончаруку та Сергію Карпову.

Працюємо далі…