Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

Сьогодні, 31 серпня, у коледжі відбулися урочистості з нагоди Дня Знань  та посвяти першокурсників у студенти. Свято відкрила директорка коледжу – Наталія Ільченко, яка щиро привітала першокурсників із визначною подією в житті кожної молодої людини -  вступом до закладу фахової передвищої  освіти, наголосила на особливостях та перевагах здобуття освіти у коледжі і побажала усім учасникам  свята мирного неба, злагоди, здоров’я, наснаги, успіхів і досягнень у навчанні.  

Першокурсників привітали:  Ірина Коляденко, чемпіонка України та Європи з вільної боротьби, призерка Олімпійських ігор у Токіо, Антон Головенко, депутат Ірпінської міської ради, Аркадій Кобринець, депутат Бучанської міської ради, Наталія Понежда, заступник керуючої Ірпінського відділення ПАТ КБ «Приватбанк», Світлана Березенець, директорка ІАЛ НУБіП України ІМР Київської області, які у своїх виступах порадили студентам щоденно наполегливо працювати, долаючи труднощі, не зупинятися на досягнутому та запросили їх брати  участь у громадському житті молоді міста, продовжуючи кращі традиції  відомого в Ірпені коледжу.

У святково прикрашеній актовій залі навчального закладу першокурсників тепло привітали і прийняли до студентської родини  коледжу учасники художньої самодіяльності - лауреати фестивалю «Голосіївська весна»: ансамбль барабанщиць «Литаври», хореографічний, вокальний та акробатичний колективи.

Символічні Студентський квиток та Залікову книжку, які надають усі права та закріплюють повноваження студентів у навчально-виховному процесі коледжу, їх статус у суспільстві, вручили першокурсникам, які на відмінно закінчили школу й успішно склали вступні випробування, заступники директорки коледжу Вікторія Сова та Андрій Сиротенко.

За традицією цього дня кращі з кращих студенти 1-го курсу поклали квіти до барельєфа Сергія Лантушенка – випускника навчального закладу, який загинув в Афганістані, та до меморіальної дошки викладача коледжу Багірова Ільгара Салейховича – учасника АТО на сході України, який загинув захищаючи рідну землю.

Як і кожне свято у коледжі, урочистості з нагоди Дня Знань було завершено колективним виконанням  пісні «Зоря юності» (сл. Миколи Луківа, муз. Олександра Бурмицького), що стала  гімном навчального закладу.

 

Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи