Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

13 травня 2019 року педагогічні працівники коледжу Погоріла О.І. і Підгурська І.С. відвідали Вишгородську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1, Вишгородську спеціалізовану школу «Сузір’я», НВК «Вишгородська районна гімназія «Інтелект» - загальноосвітня школа І ступеня».  

          Під час зустрічей з учнями випускних класів була надана детальна інформація про спеціальності, за якими здійснюється набір студентів у 2019 році, та про організацію освітнього процесу у коледжі.

У ході зустрічі педагоги продемонстрували  сайт коледжу, на якому можна ознайомитися з детальною інформацію про заклад вищої освіти та слідкувати за головними подіями коледжанського життя. Учні випускних класів отримали буклети, флаєри з інформацією про спеціальності, вступні іспити та умови навчання.

Викладачі коледжу відповіли на запитання щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії, переліку документів для вступу, термінів подачі заяв та складання вступних екзаменів.

Маємо надію, що профорієнтаційна робота принесе неабияку користь усім її учасникам та чекаємо на майбутніх абітурієнтів з 01 липня 2019 р. у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».

 

Оксана Погоріла, відповідальний

секретар приймальної комісії