Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

24 лютого 2021 року викладачі циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Вікторія Сова, Лілія Чайка та Андрій Сиротенко провели виїзний профорієнтаційний захід в  Ірпінській СЗОШ І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням економіки та права № 2 з дотриманням протиепідемічних вимог.

Школярам досить складно самостійно визначитись з майбутньою професією серед такої великої кількості актуальних професій сьогодення. Усвідомлений вибір професії впливає на подальше життя, визначає успішність самореалізації, соціалізації, кар'єрного і професійного зростання.

Проведений захід був спрямований на розширення уявлень дев’ятикласників про професії сфери фінансів та формування інтересу учнів до спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Учні 9-Е класу мали можливість проявити себе у різнопланових конкурсах вікторини з фінансової грамотності.

Члени журі від школи (Краєвська Т.А. – вчитель, Левенок М.В. – класний керівник 9-Е класу, Мельник Л.В. – педагог-організатор) оцінювали швидкість, кмітливість та винахідливість гравців.

Наприкінці зустрічі педагоги проінформували школярів про інші спеціальності, за якими у коледжі здійснюватиметься підготовка фахівців за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра у 2021 році та запросили на День відкритих дверей, що відбудеться 27 лютого 2021 року.

Адміністрація коледжу висловлює щиру подяку директору школи Ірині Германівні Бєловій та педагогічному колективу за гостинність та сприяння участі школярів у профорієнтаційному проєкті.

 

Вікторія Сова, Лілія Чайка

викладачі фінансових дисциплін