Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

8 вересня 2021 року викладач циклової комісії маркетингу і торгівлі Ірина Вінник провела тренінг «Жертва краси» для студентів ІІ курсу групи 205-Т спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

XX століття стало революційним у сфері косметології. Міжнародний комітет естетики і косметології СІДЕСКО проявив ініціативу створення Міжнародного дня краси. З 1995 року в цей день у світі особливо вітається все гарне, прекрасне, що приносить естетичне і моральне задоволення.

На жаль, сьогодні український ринок косметичних товарів вважається другим у світі після Китаю за обсягом реалізації фальсифікованої продукції; експерти вважають, що цей показник сягає 60 % внутрішнього ринку зазначених товарів.

Мета тренінгу – популяризувати безпечне споживання парфумерно-косметичних товарів.

У ході заходу Ірина Вінник наголосила на основних речовинах і компонентах, з яких складаються косметичні засоби, звернула увагу слухачів на шкідливі та небезпечні компоненти, які можуть викликати свербіж, запалення, алергію, а також в цілому нашкодити організму,  проникаючи через шкіру тіла і обличчя; з роками накопичуються в нашому організмі і погіршують стан шкіри і внутрішніх органів. Косметичні товари існують вже тисячі років і, напевно, будуть існувати, допоки живе людство. Але варто знати і вміти користуватися інформацією про складові косметичних засобів і можливі побічні ефекти після їх застосування. Лише такий підхід дозволить уникнути шкідливих наслідків для здоров’я від косметичних засобів.

Тепер ви попереджені, а значить і озброєні!

Щиро дякуємо студентам за неприховані емоції та участь у тренінгу!

 

 

Ірина Вінник,

                                                                      голова циклової комісії маркетингу і торгівлі