Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

Професія товарознавець – одна з найдавніших і затребуваних професій у світі. Щорічно компанії з пошуку роботи фіксують найбільшу кількість вакансій саме в сфері продажів та роздрібної торгівлі.

Хоча професія товарознавця виникла давно, сьогодні під впливом нових технологічних змін вона стала більш сучасною: з’явилися автоматизовані системи в логістиці, в оформленні замовлень, обслуговуванні клієнтів. Під впливом цифрових технологій з’являються різноманітні програми та пристрої: віртуальні примірочні, мобільні додатки, які дозволяють перевірити весь ланцюг виробництва і постачання товару.

 З метою ознайомлення студентів 1 курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність з майбутньою професією викладачі циклової комісії Ірина Вінник і Олена Ковтун розпочали цикл тренінгів «Твоє майбутнє у сфері торгівлі». Під час тренінгу студенти ознайомилися із формами продажу товарів, видами ритейлу. Модератори  наголосили на особливостях роботи з клієнтами, головних трендах розвитку торгівлі, про переваги роботи у мережевих магазинах, а також згадали успішних випускників спеціальності та їх кар'єрне зростання.

Здобувачі освіти отримали мотивацію до вивчення фахових дисциплін, а здобуті теоретичні знання будуть застосовувати на своєму професійному шляху.

Бажаємо, ставити цілі та досягати їх!

 

Ірина Вінник,

голова циклової комісії маркетингу і торгівлі