Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

Наукова робота студентів – це перший крок для формування якісного наукового потенціалу системи освіти, а тому правильна організація наукової роботи, здатність формування сприятливого середовища для наукового пошуку студентів є вкрай важливим завданням для викладачів.

Важливу роль відіграють студентські наукові гуртки, які являються саме таким середовищем для засвоєння наукових методів дослідження, написання різноманітних доповідей, участі у різноманітних виставках, олімпіадах, конкурсах, виступів із результатами досліджень та проведеної роботи на студентських наукових конференціях.

18 травня у формі вебконференції відбулося урочисте засідання ХІ «Фестивалю студентської науки – 2022» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Наш коледж у цьому заході представив Богдан Кічак, студент 4 курсу спеціальності «Комп'ютерна інженерія», староста студентського наукового гуртка «Вебери». Богдан презентував результати роботи гуртка за 2021-2022 навчальний рік, проінформував про діяльність та здобутки гуртківців, серед яких  адаптація платформи Discord до потреб освітнього процесу під час дистанційного навчання, участь у всеукраїнських та міжнародних наукових конференціях, участь у профорієнтаційній та волонтерській роботі.

Пишаємося досягненнями наших студентів і дякуємо гуртківцям та старості Богдану Кічаку  за плідну роботу!

 

 

Олександра ДУЛОВА,

керівник гуртка