Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

Істинне знання полягає не в знайомстві з фактами  – це створює тільки педанта, а в умінні користуватися фактами  – це створює філософа.

Г. Бокль

 

Бути розумним – модно. Але мати великий багаж знань – це ще не значить вміло ним користуватися. Знання цінні в поєднанні з логічним мисленням, творчою думкою, вмінням відходити від стереотипів.

Саме для таких людей, які хочуть і люблять думати і було проведено 28 грудня 2020р. інтелектуальне змагання Winter Quiz Irpin. 

До вікторини, яка об′єднала учнів та студентів Приірпіння, долучилися і здобувачі освіти Ірпінського фахового коледжу НУБіП України під керівництвом викладача Людмили Клименко. Команди груп очолили: 101-Е – Кондратенко Іван, 102-О – Татоян Каріна, 103-Ф – Безпечна Руслана, 104-М – Кипич Олена, 105-Т – Прокоф′єва Анна, 107-К – Рябінчук Іван.

Шалені емоції, командна робота, інтелектуальні баталії стали реальністю на майже 4 години проведення конкурсу. Звичайно, всі учасники не стали переможцями, але кожен зробив певний крок вперед на шляху вдосконалення своєї інтелектуальної особистості. Адже інтелектуальна гра – це завжди пробудження емоцій, можливість відволіктися від повсякдення, проявляти логіку, мислення, інтуїцію, аналітичні здібності.

Учасники висловили величезну вдячність організаторам гри Івану Нечипоруку та Людмилі Клименко.

 

 

Олена Куракіна,

голова циклової комісії гуманітарних дисциплін