Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

29  травня 2019р. у конференцзалі коледжу відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому було розглянуто та обговорено низку важливих питань. Зокрема: підсумки діяльності закладу освіти за травень  та поточні  завдання коледжу; аналіз результатів проведеного ДУ НМЦ «Агроосвіта» незалежного заміру знань з фахових дисциплін та заходи з покращення якості навчання; розгляд Положення про планування та облік роботи педагогічних працівників ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж»; стан організації виробничих практик.

На початку засідання директор коледжу Ільченко Н.В. привітала керівника гуртка «Електронік»  Олександра Ясінського та старосту   гуртка Андрія Черкасова з досягненням наукового гуртка та нагородженням грамотою за участь у заходах, присвячених Дню науки у Національному університеті біоресурсів та природокористування України, і перемогою  в номінації «Фаворит VІІІ «Фестивалю студентської науки - 2019».

Секретар педагогічної ради Погоріла О.І. проінформувала про стан виконання рішень попередніх засідань педагогічної ради.

Згідно з порядком денним  директор коледжу Ільченко Н.В. підбила підсумки роботи за останній місяць: проведено відкриті засідання гуртків; взяли участь у  «Фестивалі науки - 2019 НУБіП України» та гала-концерті фестивалю "Голосіївська весна-2019"; відбулася зустріч з представниками Польського університету економіки (м. Бидгощ) з метою подальшої співпраці; з метою вивчення досвіду управлінської діяльності, організації освітнього процесу відвідано з робочим візитом ВСП «Рівненський коледж НУБіП України»; проведено спеціальне тренування з питань цивільного захисту та пожежної безпеки; здійснювався благоустрій території та поточні ремонтні роботи.

Заступник директора з навчальної роботи Сова В.М. представила порівняльний аналіз результатів проведеного ДУ НМЦ «Агроосвіта» незалежного заміру знань студентів з фахових дисциплін та запропонувала заходи з покращення якості навчання.

Також членами педагогічної ради одноголосно було затверджено  Положення про планування та облік роботи педагогічних працівників ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж». 

Про стан організації виробничих практик доповіла завідувач навчально-виробничої практики  О.І. Погоріла, яка наголосила, що виробнича практика здобувачів освіти є важливим елементом навчального процесу з підготовки висококваліфікованих фахівців, адже сприяє вивченню особливостей майбутньої професії. Базами практик були провідні підприємства та організації міста й області.  Найгострішими проблемами щодо організації виробничих практик на сьогодні є: відсутня зацікавленість керівників баз практик у залученні студентів до виробничих процесів, формальне ставлення до практикантів і ненадання необхідної документації.

Керівники практик Вдович В.Г., Талько Т.В., Чайка Л.В. висловлюючи думки і враження стосовно проходження практики студентами, зробили окремі зауваження  і внесли пропозиції щодо її вдосконалення.

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, педагогічна рада прийняла відповідні рішення.

 

Оксана Погоріла, секретар педагогічної ради