Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

           Відповідно до пункту 14 Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року  №571, наказом Міністерства освіти і науки України від 04.04.2018 р. №327, за результатами фінального етапу VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка  затверджено список переможців конкурсу.  

           Неодноразовий переможець предметних олімпіад та інтелектуальних конкурсів Гутник Анастасія (студентка ІІІ курсу  економічного відділення), яка цього року посіла І-е місце у другому (обласному)  етапі VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка,  за результатами фінального етапу конкурсу  визнана переможцем серед студентів технікумів і коледжів негуманітарного профілю.

            Щиро вітаємо  Гутник Анастасію і викладача української мови та літератури Манзюк Тамару Степанівну з  гідною перемогою! Бажаємо творчих злетів і високих досягнень у вивченні  рідної мови!

                                                                                                                         Заболотна А.Г., методист коледжу