Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

А вже весна і серце оживає

Від щастя, що тепло довкіл іде…

 

У рамкахХХХVІІ Міжнародного фестивалю художньої творчості НУБіП України «Голосіївська весна - 2018», присвяченого 120-річчю університету, у коледжі відбувся звітний концерт колективів художньої самодіяльності – І-й тур фестивалю.

Кожного з нас в житті щось або хтось надихає і окриляє, сприяє піднесенню, допомагає не опускати руки під час труднощів, долати усі перешкоди і впевнено іти до поставленої мети. Для творчих колективів художньої самодіяльності нашого навчального закладу саме таким є участь у щорічному фестивалі «Голосіївська весна» НУБіП України, який сприяє самореалізації і творчому зростанню студентської молоді, формуванню патріотичних почуттів, любові й шани до своєї країни та свого навчального закладу, пошуку молодих талантів серед студентів.

Цього року на розсуд журі були представлені творчі номери у виконанні учасників хореографічного колективу «Імперія танцю» (кер. Анастасія Скрипник та Ольга Литвиненко), вокального колективу «Мрія» (кер. Віктор Городній) ансамблю барабанщиць «Литаври» (кер. Ірина Снісар), акробатичного колективу «Infiniti» (кер. Олег Жуковський).

Викладач коледжу Поцелуйко Микола Петрович виступив з авторським віршем «Нащадки козацької слави», подивували усіх чуттєвим виконанням «Балади про солдата» А. Малишко члени студії художнього читання Денис Благополучний і Антон Саплін. Неперевершеними були і ведучі концертної програми Маріна Войнівська та Данило Бойсан.

У залі панували позитивні емоції від усього побаченого, від пробудження природи і весняного настрою напередодні величного православного свята Великодня.

Валентина Вдович,

заступник директора з виховної роботи

Оголошення
16 лютого 2024, 16:49
За­про­шуємо на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ в Ірпінсь­кий фахо­вий ко­ледж НУБіП України 03 лю­то­го 2024 ро­ку
24 січня 2024, 09:25
Всі оголошення