Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

Триває прийом документів для вступу на 1 курс до ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» для абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти (9-ти класів).

За перший тиждень подачі заяв ‒ більше двох сотень дев’ятикласників з Київської області та сусідніх областей виявили бажання здобувати повну загальну середню освіту та освітньо-професійну кваліфікацію молодшого спеціаліста саме в нашому навчальному закладі.

Невдовзі у приймальній комісії завершиться прийом документів на навчання у коледжі для тих, хто отримав базову загальну середню освіту. Але ще є час для того, щоб стати студентом ВП НУБІП України «Ірпінський економічний коледж», адже прийом триватиме до 18:00 год. 14 липня 2018 року.

Із заявою у приймальну комісію вступники подають:

- копію документа, що посвідчує особу (свідоцтва про народження для осіб, яким виповнюється 14 років після 01 травня 2018 року);

- копію документа про освіту та додатка до нього; 

- копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;

- 4 кольорові фотокартки розміром 3х4 см;

- 2 конверти з марками.

Також нагадуємо, що уже з 12 липня розпочинається прийом заяв для вступу на навчання до коледжу на основі повної загальної середньої освіти (11-ти класів) для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та на основі ОКР «Молодшого спеціаліста» для здобуття освітнього ступеня бакалавра. 

Запрошуємо на навчання і бажаємо всім абітурієнтам впевненості і максимальної самовіддачі! Хай здійсняться ваші мрії у подоланні першої сходинки у професійній кар’єрі.

Будемо раді бачити Вас у стінах нашого коледжу!

 

Приймальна комісія