Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

16 листопада 2018року в коледжі відбулася нарада - превентивний захід «Про безпечну експлуатацію котлів в осінньо-зимовий період».

Захід проведено головним державним інспектором відділу нагляду за об'єктами котлонагляду та підйомними спорудами Управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області Соловей С.М.

У ході наради всіх присутніх було проінформовано: про нові «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»; про організаційні та технічні заходи для безпечної експлуатації обладнання, що працює під тиском; про суворе дотримання обов’язків особами, що відповідають за технічний стан та безпечну експлуатацію обладнання, що працює під тиском.

Інспектор проінформував присутніх про набрання чинності нових нормативних документів, звернув увагу на їх вивчення і дотримання посадовими особами та відповідальними за безпечну експлуатацію котелень, а також надав вичерпні відповіді на запитання, що виникли у ході обговорення означених питань.

Михайлов С.І.,

директор коледжу