Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

24 листопада 2022 року у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому було розглянуто актуальні питання щодо освітньої діяльності коледжу.

Роботу засідання педагогічної ради розпочав директор Дмитро Костюк, який відзначив студентів коледжу грамотами за ініціативність, активну участь у громадській роботі закладу. Дмитро Андрійович ознайомив колег із порядком денним та підбив підсумки роботи за минулий місяць.

Секретар педагогічної ради Наталя Даль проінформувала про стан виконання рішень попередніх педагогічних рад.

Відповідно до порядку денного педагогічної ради, заступник директора з навчальної роботи Вікторія Сова проінформувала педагогічний колектив про результати опитування студентів 1-4 курсів щодо організації освітнього процесу. Дане опитування проводилося з метою того, щоб з’ясувати, чи забезпечується право студентів на освіту в умовах воєнного стану, яким чином та наскільки ефективно реалізується це право. За результатами моніторингу визначено заходи щодо покращення якості організації освітнього процесу.

Про організацію виховного процесу в Ірпінському ФК НУБіП України у першому семестрі 2022-2023 н.р. доповіла заступник директора з виховної роботи Наталія Федосєєва. У своєму виступі доповідач акцентувала увагу на проведених виховних заходах за пріоритетними напрямками роботи.

 

Методист відділення Ірина Коваль у своїй доповіді акцентувала увагу членів педагогічної ради на необхідності постійного удосконалення професійної майстерності, для забезпечення якості освіти, систематичним підвищенням кваліфікації за накопичувальною системою (щорічно 30 годин).

Керівники робочих груп Андрій Сиротенко і Лариса Гурська ознайомили колектив із станом навчально-методичного забезпечення освітніх компонентів освітньо-професійних програм «Маркетинг» та «Економіка».

Про стан охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану і карантину доповіла інженер з охорони праці Аліна Щербакова, яка акцентувала увагу на важливості дотримання кожним учасником освітнього процесу, як студентами так і викладачами, правил особистої безпеки в такий непростий для нашої країни час.

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, педагогічна рада прийняла відповідні рішення

Наталя Даль,

секретар педагогічної ради