Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

У рамках співпраці між НУБіП України та ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» для студентів 3 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування НУБіП України Володимир Литвиненко провів майстер-клас «Облік виробничих запасів у конфігурації BAS Бухгалтерія», на якому розглядались питання сучасного документообігу в організаціях щодо обліку виробничих запасів. Майбутні фахівці дізналися про задачі, які вирішуються системами електронного документообігу, та познайомилися з можливостями програмного продукту «BAS Бухгалтерія».

Володимир Сергійович у ході майстер-класу дав загальну характеристику програмного забезпечення для виконання облікових завдань, разом із студентами та викладачами коледжу розглянули основні налаштування конфігурації «BAS Бухгалтерія» та продемонстрував, як за допомогою автоматизації документообігу підвищується якість документів та рівень взаємодії співробітників організації. Під час майстер-класу були розглянуті інструменти для аналізу діяльності організації та контролю виконавчої дисципліни.

Адміністрація коледжу висловлює подяку кафедрі обліку і оподаткування НУБіП України та доценту Литвиненку В.С. за сприяння та організацію майстер-класу.

Світлана Іванова,

голова циклової комісії фінансово-економічних

та облікових дисциплін