Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

З метою надання допомоги школярам  у виборі  професії та  фаху до душі, а також залучення учнівської молоді до навчання у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» 9 жовтня 2018 року  викладачами циклової комісії фінансово-економічних дисциплін Гурською Л.Л. та Івановою С.М. було проведено профорієнтаційну роботу з учнями 9-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Бородянського району Київської області. Викладачі відвідали  Бородянську ЗОШ І-ІІ ст., Клавдієвську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. О.Рибалка,  Немішаєвську ЗОШ І-ІІІ ст. №1   та Бучанський НВК «СЗОШ І-ІІІ ступенів – ЗОШ І-ІІІ ступенів» № 4.

         Під час зустрічей викладачі розповіли учням про навчання у коледжі, його матеріально-технічну базу, спеціальності, умови вступу, наявність необхідної для абітурієнтів інформації на сайті коледжу та  роздали рекламні буклети й  відповіли на ряд запитань. У школах на профорієнтаційних стендах було розміщено оголошення про прийом абітурієнтів у 2019 році. Учнів випускних класів запросили на зустріч з адміністрацією, викладачами та студентством коледжу у рамках Дня відкритих дверей, який відбудеться 20 жовтня 2018 року о 10 год.

         Впевнені, що профорієнтаційна робота принесе неабияку користь усім її учасникам. Чекаємо на майбутніх абітурієнтів у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».

 

Лариса Гурська, голова циклової комісії

фінансово-економічних дисциплін