Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

З 1 вересня 2019 року в коледжі розпочинає роботу Мережева академія Cisco.

Мережева академія Cisco - це програма професійного та кар'єрного розвитку у сфері ІТ, що доступна для навчальних закладів і студентів у всьому світі і пропонує все необхідне для розвитку професійних навичок у сфері ІТ та побудови кар'єри в рамках єдиної платформи навчання.

Студенти коледжу зможуть отримати практичні знання в усіх основних аспектах глобальних інформаційних мереж, самостійно займатися створенням і побудовою локальних мереж, отримати та закріпити навички роботи з реальним обладнанням.

Студенти спеціальності «Комп’ютерна інженерія» матимуть можливість опанувати курси «Introduction to Internet of Everything (Вступ до інтернету речей)», «Introduction to Cybersecurity (Вступ до кібербезпеки)», «Introduction to Packet Tracer (Курс-інструкція до симулятора мереж та ІоТ)», «IT Essentials (Основи апаратного та програмного забезпечення ПК)» та інші.

Академічні програми Cisco є одними з найбільш грунтовно розроблених освітніх навчальних програм, що пропонуються компаніями, які працюють в ІТ-галузі. Вони істотно полегшують студентам оволодіння знаннями і навичками для роботи в області комп'ютерних мереж і забезпечують широкі можливості для кар'єрного росту в провідних компаніях нашої країни і світу.

 

А.В. Кравець, викладач фахових дисциплін