Відокремлений структурний підрозділ
"Ірпінський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів
і природокористування України"

Профорієнтаційна робота триває! Колектив коледжу постійно проводить роботу по залученню абітурієнтів для вступу до Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Так, 08 листопада відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Погоріла та викладач математики Наталя Даль провели профорієнтаційну зустріч з випускниками Бучанського ліцею № 9.

Під час зустрічі з учнями ліцею педагоги презентували ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» в цілому та спеціальності, за якими буде здійснюватися набір студентів у 2023 році, зосередили увагу присутніх на особливостях організації освітнього процесу в коледжі.

Крім того, абітурієнтам було анонсовано День відкритих дверей, що відбудеться 19 листопада о 10.00 годині в онлайн-форматі, у рамках заходів якого їм буде надана вичерпна інформація про умови прийому до коледжу, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, та можливість зустрітися з адміністрацією коледжу.

Шановні абітурієнти, ми чекаємо на вас у стінах Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Пам’ятайте: правильний вибір професії та закладу освіти – запорука життєвого успіху. Наш коледж готовий допомогти у цьому доленосному виборі та стати вашою Alma – mater!

Нагадуємо, що ми залишаємось з Вами на зв’язку за номером телефону/вайбер приймальної комісії +38 068 601-26-37.

Адміністрація коледжу висловлює щиру подяку керівництву ліцею за надання можливості проведення профорієнтаційної роботи.

Оксана ПОГОРІЛА, відповідальний секретар

 приймальної комісії,

Наталя ДАЛЬ, викладач математики